Metjou.be – dating voor volwassenen in België en Nederland

Zo leuk kan online daten zijn!

Dat online dating via MetJou.be succesvol kan zijn, bewijzen onderstaande succesverhalen die opgestuurd zijn door deelnemers zelf.

Het eerste contact via de site, de eerste echte kennismaking, de vervolgafspraakjes… allemaal verschillende verhalen van verschillende mensen die hebben geleid tot onderstaande successen!

 

Succesverhalen

Successverhaal van Eveline & Roel Wij hebben elkaar gevonden! Een soulmate voor het leven! Bedankt!

 

Successverhaal van Kelly & Dimitri Even m’n verhaal hoe ik een super leuke man heb leren kennen via deze site. Ik zag zijn profielfoto, en ik ben onmiddellijk met hem beginnen spreken, het klikte onmiddellijk. Daarna zijn we een cinema’ke gaan doen, en ja ja het klikte even goed als in de sms’jes, zijn uiterlijk sprak me ook direkt aan. Ja, ik kon misschien wel spreken van liefde op het eerste gezicht! We zijn nu 17 dagen samen, en het gaat super, precies of we kennen elkaar al jaren, we praten al over samen wonen en zo. Ik ben super gelukkig, en ben ontzettend graag in zijn gezelschap. Ik zou m’n ventje nooit meer kwijt willen! Heel hard bedankt dat ik hem via jullie heb ontmoet.

 

Een viertal weken geleden ben ik met haar begonnen te chatten. De eerste dag gechat van 19 uur tot 24 uur en het klikte van in het begin. De tweede chatsessie duurde van 19uur tot half 3 ‘s nachts. Het werd alsmaar beter zodanig dat we de derde dag al een ontmoeting geregeld hadden. Ik heb mijn date afgehaald bij haar thuis en we keken naar elkaar en het was precies dat we elkaar al jaren kenden zo goed klikte het. We zijn samen gezellig gaan eten aan de kust en daar hebben we nog uren gepraat en zijn zelfs bij elkaar blijven slapen en nu bellen we elke dag en zijn in het weekend altijd bij elkaar. We zijn allebei smoorverliefd op elkaar en dat is dankzij jullie site. Iedereen vraagt zich af hoe het mogelijk is dat twee wildvreemde mensen op zo een korte tijd zo een goeie relatie hebben. Ik geloofde nooit in het lot maar nu moet ik mijn mening herzien er bestaat toch zoiets als het lot.

 

Graag wil ik jullie vertellen dat ik een heel bijzonder iemand heb gevonden. Ik heb hem van de eerste dag al leren kennen dat ik ingeschreven ben en moet jullie zeggen dat het een heel bijzondere ontmoeting is geworden. Na een aantal uurtjes te hebben gechat, hebben we elkaar per telefoon gesproken en zo kwam van het ene het andere. Nu zijn we reeds een aantal weken samen en niet meer van elkaar weg te slaan. Het lijkt zelfs dat we elkaar al jaren kennen en we maken verdere plannen. Het ziet er echt allemaal heel bijzonder uit en wil jullie dan ook danken. Hoop dat er nog meer mensen elkaar zo leren kennen.